گروه سون در حضور مرادخانی به روی سن رفت

نوشته شده توسط رضا کلانتری Posted in جشنواره موسیقی فجر 94 بازدید: 25855

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

گروه سون در حضور مرادخانی به روی سن رفت

گروه سون در حضور مرادخانی به روی سن رفت
گروه سون در حضور مرادخانی به روی سن رفت

گروه موسیقی «سون» در حالی روی صحنه رفت که معاون امور هنری وزیر ارشاد در این اجرا حضور پیدا کرده بود.

به گزارش خبرنگار سرویس موسیقی ایسنا،‌ آخرین شب از اجراهای سی‌ویکمین جشنواره موسیقی فجر با حضور اعضای گروه موسیقی «سون» روی صحنه سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی همراه بود که استقبال مخاطبان را نیز درپی داشت.

این کنسرت با اجرای قطعه «من بی تو می‌میرم» آغاز شد که یک قطعه ریتمیک از آلبوم «دوست دارم» است.

اجرای این گروه برای مخاطبان شاد و انرژی‌بخش بود و در ادامه، با تشویق‌های پیاپی، قطعه «باور» اجرا شد. آرش قنادی که در گروه «سون» وظیفه اجرا، نوازندگی پیانو و آکاردئون را دارد، در سخنانی گفت: برای اظهار علاقه کردن، از هر فرصتی استفاده کنید. این فرصت‌ها کمتر به‌وجود می‌آید حتما به یکدیگر بگویید که دوستت دارم.

او ادامه داد: 90 درصد آثاری را که در این کنسرت اجرا می‌شود، امیر قنادی ساخته است. «خواهش» و «ادعا» قطعات دیگری بودند که در این برنامه نواخته شدند.

در بخشی از این کنسرت، علی مرادخانی - معاون وزیر ارشاد در امور هنری - به سالن وارد شد و در ردیف نخست نشست؛ اما خواننده گروه «سون» - کیارش پوزشی - پس از ورود او گفت: «یک دست به افتخار رییس دفتر موسیقی، آقای مرادخانی بزنید».

بعد از آن‌که مخاطبان دست و جیغ زدند، مدیر برنامه‌های گروه «سون» به خواننده یادآوری کرد که سمت علی مرادخانی چیز دیگری است. سپس خواننده گروه توضیح داد: «ببخشید آقای مرادخانی معاون وزیر هستند، البته برای ما فرقی ندارد ایشان از نظر ما همه‌کاره موسیقی مملکت محسوب می‌شوند».

«دوست دارم»،‌ «نرو خواهش می‌کنم»، «همش به تو فکر می‌کنم»، «یه راهی پیش رو بذار» و «واست می‌میرم» از جمله قطعاتی بودند که در این کنسرت اجرا شدند.

در پایان این اجراها، کیارش پوزشی خطاب به مخاطبان گفت: مگر می‌شود تهران باشد، گروه سون و شما باشید و به ما خوش نگذرد؟

کیارش پوزشی همچنین از انتشار سومین آلبوم گروه «سون» نیز خبر داد و گفت: این آلبوم مراحل تولید خود را می‌گذراند و به‌زودی منتشر خواهد شد.

کیارش پوزشی (خواننده و نوازنده کیبرد)،‌ آرش قنادی (پیانو و آکاردئون)، امیر قنادی (گیتار الکتریک و کلاسیک)، بهروز علیاری (کیبورد و پیانو)، پیمان لطفی (درامز)، سعید حسن‌زاده (گیتارباس)، احمد حضرتی (بوزوکی و گیتار الکتریک)، محمد زمانی‌ها (کیبورد)، هادی جوادی (ساکسیفون)،‌حسین شریفی (ترومبون)، محمد رضوانی‌زاده (گیتار الکتریک و کلاسیک)،‌ حمیدرضا نصرالهی و پیمان فرهمند (سازهای کوبه‌ای) و حسین کیانی (ترومپت) از اعضای گروه سون بودند که در این اجرا هنرنمایی کردند.

نکته ای از هزاران

  • کنسرت ها را در مرده شورخانه برگزار کنید

    کنسرت ها را در مرده شورخانه برگزار کنید

    کنسرت‌ها را در مرده‌شورخانه برگزار کنید خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - طنز روز رضا ساکی خبر آمده است که یکی از گروه‌های تئاتر شهرستان مبارکه مجبور شده است به دلیل نبود سالن برای تمرین به قبرستان متوسل شود و از مرده‌شورخانه قبرستان به عنوان سن نمایش استفاده کند! استفاده از مرده‌شورخانه بسیار استفاده‌ هوشمندانه و دقیقی است. باید آفرین گفت به هنرمندان مبارکه‌ای که چنین طرحی را پیش روی ما گذاشتند. پیشنهاد می‌کنیم از این به بعد کنسرت‌های موسیقی هم در فضای مرده‌شورخانه برگزار شوند. برگزاری کنسرت در مرده‌شورخانه مزایای زیادی دارد که به اختصار به آنها اشاره می‌کنم. یک: در مرده‌شورخانه چون همه در ترس حضور میت به سر می‌برند کسی دل‌ودماغ شادی کردن و دست زدن ندارد. دو: چون فضای مرده‌شورخانه سرد است همه دست‌هایشان را در جیب می‌کنند و لذا کسی اشتباهی دست کسی دیگر را نمی‌گیرد. سه: چون مرده‌شورخانه ترسناک و سرد است کنسرت‌ها از زمان…

آیا میدانید

  • چه سازی را برای یادگیری موسیقی انتخاب کنیم؟

    چه سازی را برای یادگیری موسیقی انتخاب کنیم؟

      چه سازی را برای یادگیری موسیقی انتخاب کنیم؟ (نکته: این نوشته، برای کسانی است که در انتخاب ساز مردد بوده و نیاز به راهنمایی دارند). شاید نخستین پرسش برای کسی که، ایده و آشنایی با موسیقی ندارد، و قصد یادگیری موسیقی داری این باشد: چه سازی را انتخاب کنم؟ انتخاب ساز، کاملا سلیقه ای است، و انتخاب ساز، در واقع انتخاب و دنبال کردن سلیقه فرد و برداشت شخص از موسیقی است. برای انتخاب ساز به منظور یادگیری موسیقی، چند عامل نقش مهمی دارند که به آنها اشاره میکنیم: سلیقه و علاقه فرد به صدای سازی که یا دیده، یا صدایش را شنیده، و آشنایی هرچند اندک نسبت آن ساز دارد. شکل ظاهری ساز نیز نقش به سزایی در انتخاب دارد. کسی که آشنایی چندانی با موسیقی ندارد، برای شروع نوازندگی و انتخاب، به شکل ظاهری ساز نیز نظر دارد. سبک و کاربرد ساز یکی از مهمترین نکات در انتخاب ساز است. در واقع کاربرد ساز در سبک های موسیقی پاپ، کلاسیک، سنتی و... میتواند یکی از مهمترین نکات در انتخاب ساز باشد. مشورت و راهنمایی صحیح، می تواند راه بسیار خوبی برای انتخاب ساز باشد. ولی در نهایت، خود شخص است که تصمیم گیرنده نهایی است. چند توصیه…

از ما بپرسید

  • چگونگي برقراري ارتباط نوازنده با مخاطب روي صحنه

    چگونگي برقراري ارتباط نوازنده با مخاطب روي صحنه

    چگونگي برقراري ارتباط نوازنده با مخاطب روي صحنه برقراری ارتباط نوازنده در حین اجرای زنده، با شوندگان حاضر در سالن، مبحثی بسیار جدی و جالب است که برای تحلیل و چگونگی و راه های مختلف برای تاثیر گذاری بیشتر آن نیاز به نوشتاری مفصل دارد که به زودی در مورد آن، در این سایت بحث شده و نوشته هایی برای خواندن شما عزیزان آماده و عرضه خواهد شد. بیست و هفتم خرداد هشتاد و نه  

برگی از تاریخ موسیقی

درباره ی موسیقی هنری ایران

logo persian004

 موسیقی هنری ایران، نخستین روزنامه الکترونیکی روزانه موسیقی ایران

همکاری: پیام به این شماره تلگرام یا واتساپ
09226521131

ورود به سایت