عبور موسیقی‌دانان از روی فرش قرمز

نوشته شده توسط persianartmusic Posted in جشنواره موسیقی فجر 94 بازدید: 11341

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

عبور موسیقی‌دانان از روی فرش قرمز

فرش قرمز سی‌ویکمین دوره جشنواره موسیقی فجر ساعتی پیش در تالار وحدت پهن شد و تعداد از هنرمندان پیشکسوت و جوان از روی آن عبور کردند.

به گزارش خبرنگار سرویس موسیقی ایسنا، در این مراسم که شامگاه امروز (شنبه، یکم اسفندماه) به میزبانی تالار وحدت برگزار شده است، همایون شجریان، خانواده کامکارها، رافائل میناسکانیان، فریدون خشنود، فرشاد رمضانی، علیرضا قربانی، حمید حامی، عبدالحسین مختاباد، محمد سریر، کیخسرو پورناظری، شهرداد روحانی و ... برای حضور در جشن پایانی جشنواره موسیقی فجر از روی فرش قرمز گذشتند و عکس یادگاری انداختند.

همچنین برخی مسئولان نظیر علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حسین فریدون دستیار ارشد رئیس‌جمهور و محمدباقر نوبخت معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی حضور یافتند.

این در حالی است که تعداد زیادی از علاقه‌مندان به موسیقی در مقابل تالار وحدت جمع شده‌اند و خواهان شرکت در مراسم اختتامیه هستند. در همین راستا، تدبیر مسؤولان جشنواره سی‌ویکم این است که علاقه‌مندان، با حضور در لابی تالار وحدت از طریق تلویزیون‌های مداربسته مراسم را به‌شکل همزمان ببینند.

همچنین تعداد نمایندگان رسانه‌ها و عکاسان در اختتامیه جشنواره موسیقی فجر چشمگیر است.

مجری آیین اختتامیه‌ی جشنواره‌ی موسیقی فجر که تا ساعتی دیگر آغاز می‌شود، بهروز رضوی - گوینده‌ی پیشکسوت رادیو - است. همچنین گروه موسیقی کامکارها، سهراب پورناظری، گروه چارتار و «فیض علی فیض» - هنرمند پاکستانی - در این برنامه، اجراهایی را خواهند داشت.

امسال جشنواره موسیقی فجر از 21 بهمن‌ماه به ریاست حمیدرضا نوربخش و دبیری حسن ریاحی کار خود را آغاز کرد. در این دوره، 63 گروه در سالن‌های مختلف شهر تهران اجرا داشتند، البته برخی گروه‌ها در دو سانس کنسرت دادند و اجرای سه گروه هم لغو شد.

آیا میدانید

چه سازی را برای یادگیری موسیقی انتخاب کنیم؟

چه سازی را برای یادگیری موسیقی انتخاب کنیم؟ (نکته: این نوشته، برای کسانی است که در انتخاب ساز مردد بوده و نیاز به راهنمایی دارند). شاید نخستین پرسش برای کسی که، ایده و آشنایی با موسیقی ندارد، و قصد یادگیری موسیقی داری این باشد: چه سازی را انتخاب کنم؟ انتخاب ساز، کاملا سلیقه ای است، و انتخاب ساز، در واقع انتخاب و دنبال کردن سلیقه فرد و برداشت شخص از موسیقی است. برای انتخاب ساز به منظور یادگیری موسیقی، چند عامل نقش مهمی دارند که به آنها اشاره میکنیم: سلیقه و علاقه فرد به صدای سازی که یا دیده، یا صدایش را شنیده، و آشنایی هرچند اندک نسبت آن ساز دارد. شکل ظاهری ساز نیز نقش به سزایی در انتخاب دارد. کسی که آشنایی چندانی با موسیقی ندارد، برای شروع نوازندگی و انتخاب، به شکل ظاهری ساز نیز نظر دارد. سبک و کاربرد ساز یکی از مهمترین نکات در انتخاب ساز است. در واقع کاربرد ساز در سبک های موسیقی پاپ، کلاسیک، سنتی و... میتواند یکی از مهمترین نکات در انتخاب ساز باشد. مشورت و راهنمایی صحیح، می تواند راه بسیار خوبی برای انتخاب ساز باشد. ولی در نهایت، خود شخص است که تصمیم گیرنده نهایی است. چند توصیه…

از ما بپرسید

چگونگي برقراري ارتباط نوازنده با مخاطب روي صحنه

چگونگي برقراري ارتباط نوازنده با مخاطب روي صحنه برقراری ارتباط نوازنده در حین اجرای زنده، با شوندگان حاضر در سالن، مبحثی بسیار جدی و جالب است که برای تحلیل و چگونگی و راه های مختلف برای تاثیر گذاری بیشتر آن نیاز به نوشتاری مفصل دارد که به زودی در مورد آن، در این سایت بحث شده و نوشته هایی برای خواندن شما عزیزان آماده و عرضه خواهد شد. بیست و هفتم خرداد هشتاد و نه